HENKILÖSTÖ

Esittely

Olli-Pekka Nissinen

BI Architect, Partner

Olli-Pekka on datavirtualisointigurumme, joka puhuu natiivisti suomen ja englannin kielen lisäksi DAX:ia sekä M-kieltä. Hän on kuutiokehityksen huippuosaaja niin on-premisessä kuin pilvessäkin. Hän on toteuttanut menestyksekkäästi Microsoft Data Platform -projekteja asiakkaille vuodesta 2008 lähtien.

Pekka Korhonen

Lead Architect, Partner 

Pekka pystyy kokemuksellaan ja osaamisellaan haastamaan minkä tahansa Microsoft Data Platform -ratkaisun! Hänellä on kymmeniä Microsoft -sertifiointeja ja hän on myöskin niiden harvojen joukossa maailmassa, jotka ovat suorittaneet SQL Server Master Certification -tutkinnon. Pekka ei ole kuitenkaan jäänyt laakereilleen lepäilemään, vaan on viimeiset vuodet entisestään syventänyt osaamista erityisesti Azure Data Platform -ratkaisuihin.

Arto Antikainen

Senior Data Engineer

Arto on meidän data vault -mallinnuksen ekspertti! Hänellä on vuosien historia erilaisista tietovarastointiprojekteissa. Kokemusta löytyy Data Vaultista ja Data Lakesta sekä on-premise- että pilviympäristöistä. Lisäksi hän hallitsee nykyaikaiset ML-kielet ja -työkalut.

Sami Isomäki

Sales Director, Partner

Sami vastaa meidän myynnistä ja markkinoinnista rautaisella otteella. Määrätietoinen ja systemaattinen Sami on kehittänyt osaamistaan pilviratkaisujen suuntaan ja ymmärtää käytännön liiketoimtahyödyt erinomaisesti. Samilla on paras tietämys asiantuntijoidemme osaamisesta ja käytettävyydestä.

Joonas Lönnmark

Senior Business Intelligence Consultant

Joonas on meidän Business Intelligence-devaaja, joka pystyy kustomoimaan tarvittaessa mitä vaan! Hänellä on pitkä kokemus eri BI-työkalujen parista ja .Net / Java -koodaamisesta. Viime aikoina focus on ollut Azure Data Platformin ratkaisuissa.

Jani K. Savolainen

Chairman, Founder

Yrityksen perustaja Jani aloitti uransa 20 vuotta sitten kryptografialla, softakehityksellä ja tietovarastoinnilla. Janin erikoisalaa ovat innovaatiot, algoritmit ja SQL Server -kapasiteettisuunnittelu tieteellisemmässä muodossaan. Jani rakastaa eritoten uusien asioiden keksimistä, koodaamista, tietomallinnusta ja koodioptimointia. Janin motto on: "Turning impossible into possible!"

Mikko Källroos

Data Platform Architect, Partner

Mikko on meidän bisneskriittisten tietokantaratkaisujen kapellimestari! Hän on ollut toteuttamassa useille asiakkaille SQL Server HA-ratkaisuja sekä ratkonut niihin liittyviä haasteita menestyksekkäästi jo SQL Server 2000 versiosta lähtien. Mikolta kannattaa tiedustella myös SQL Serverin migraatioista Azureen.

Juho Karhumäki

Senior Business Intelligence Consultant, Partner

Juholla on loistava kyky ymmärtää ja hahmottaa asiakkaiden moninaiset tarpeet tiedon analysointiin ja toteuttaa niistä silmiä hiveleviä raportteja ja dashboardeja unohtamatta niiden käytettävyyttä.

Mikko Hyvärinen

Principal Data Platform Architect, Partner

Mikko on yksi Suomen parhaista SQL Server -syväosaajista ja hänen osaamisellaan onkin kova kysyntä silloin kuin muilta menee sormi suuhun. Mikon SQL-optimointiosaamisella onkin elvytetty monia sovelluksia uudelleen henkiin.

Marko Somppi

CEO, Partner

Marko johtaa yritystä eturintamassa ja tuo mukanaan oman vahvan teknisen osaamisen hankkeisiin! Puolet hänen ajastaan kuluu yrityksen kokonaisvaltaiseen kehittämiseen ja puolet asiakaan liiketoimintaa kehittävien ratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen. Viime vuosina Marko on ollut mukana useissa Microsoft Data Platform -hankkeissa ja ohjannut asiakkaita Azure -ratkaisujen ihmeelliseen maailmaan.

Jari Viitanen

Business Development Manager

Jari työskentelee yrityksessämme business growth officer -tyyppisessä roolissa auttaen yhtiötä liiketoiminnan kasvuun liittyvissä keskeisissä toiminnoissa. Jarin tehtävänä on parantaa asiakashankinnan, rekrytoinnin ja verkkoläsnäolon (online presence) prosesseja ja työkaluja siinä välissä kun hän keskustelee yritysten edustajien ja asiantuntijoiden kanssa.