Marko Somppi, toimitusjohtaja
Marko Somppi, toimitusjohtaja

TIETOA MEISTÄ

Tuotamme moderneja tiedonhallintaratkaisuja tukemaan kumppaneidemme liiketoiminnan onnistumista

Johda tiedolla saavuttamalla riittävä näkyvyys dataan. Muuta data laadukkaaseen ja ymmärrettävään muotoon, jotta voit hyödyntää sitä päätöksenteossa. Saavuta kilpailuetua hyödyntämällä viimeisimpiä datateknologioita kuten pilvipalvelut ja koneoppivat ratkaisut. Varmista, että tietokanta-alustasi tukee liiketoimintaasi riittävän suorituskyvyn, saatavuuden ja luotettavuuden ansiosta.

Asiantuntijamme ovat Suomen kokeneimpia, sertifioituja Microsoft Business Intelligence- ja Data Platform -ammattilaisia. Autamme asiakkaitamme saamaan tiedosta kaiken irti.

Kotisivu: https://dbproservices.fi/

Jani K. Savolainen, hallituksen puheenjohtaja
Jani K. Savolainen, hallituksen puheenjohtaja

TIETOA KONSERNISTA

DB Pro on konsernin emoyhtiö, jonka kehittämä tuote on markkinoiden ainoa ohjelmisto, joka tarjoaa ominaisuuksia SQL Server -palvelinten suorituskyvyn valvontaan ja niiden kapasiteettisuunnitteluun

DB Pro Oy on konsernin emoyhtiö. Emoyhtiön kehittämä tuote SQL Governor on markkinoiden ainoa ohjelmisto, joka tarjoaa ominaisuuksia sekä SQL Server -palvelinten suorituskyvyn valvontaan että niiden kapasiteettisuunnitteluun.

SQL Governorin avulla yritykset voivat modernisoida tietokanta-alustansa, helpottaa siirtymistä pilveen sekä pienentää SQL-kustannuksia ja hiilijalanjälkeä. Se tarjoaa lyömättömän ratkaisun tietokanta-alustan kapasiteetin ja suorituskyvyn hallintaan ja ennustamiseen.

Maailmanlaajuisesti digitalisaation ja kasvavan datan kulutuksen trendit pakottavat yritykset miettimään datakeskustensa kulurakenteita uudelta kantilta. SQL Governorin avulla asiakkaat ovat saavuttaneet jo keskimäärin 44% säästöt Microsoft SQL Server -alustojensa kustannuksissa.

Kotisivu: https://www.sqlgovernor.com/en/